Recomandări pentru autori

Dacă doriți să participați la CERED 2015 trebuie să parcurgeți următoarele șase etape:

1. Înscriere rezumat (data limită, 30 Martie 2015)

Trimiteți rezumatul articolului dumneavoastră folosind formularul online de pe pagina Înscriere rezumat

2. Primire notificare acceptare rezumat (data lmită, 20 Aprilie 2015)

3. Finalizare și trimitere articol (data limită, 18 Mai 2015)

Articolul dumneavoastră trebuie să respecte structura generală a unei lucrări de cercetare.
Ex. Fundamentarea teoretico/empirică. Scopul, obiectivele, ipotezele sau supozițiile cercetării. Design-ul cercetarii. Aplicarea metodologiei cercetării. Rezultate. Impactul (real și potențial) al cercetării. Concluzii. Bibliografie. Anexe.

Descărcați documentul șablon CERED 2015 și redactați articolul dumneavoastră respectând formatul și sugestiile incluse în acest șablon. Salvați fișierului cu următorul titlu: “Cod secțiune lucrare_NumePrenume prim autor_primul cuvânt cheie” (ex. W2_RomanIon_competente) și trimiteți-l folosind formularul de pe pagina Înscriere articol final

4. Primire notificare și feedback privind acceptarea lucrării în extenso (data limită, 1 Iunie 2015)

După trimiterea articolului in extenso, veți primi pe adresa de contact de pe formularul de înscriere a articolului final, notificarea privind acceptarea sau respingerea articolului dumneavoastră, de către membri ai comitetului științific.

5. Plata taxei de participare (data limită, 10 Iunie 2015)

După primirea din partea Comitetului Științific a acceptului pentru articol, plătiți taxa de participare în contul Fundației Alumni – Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu specificația ”taxă înregistrare CERED2015”.
Datele contului sunt următoarele:

Fundația Alumni – Universitatea “Alexandru Ioan Cuza din Iași”
CIF: 21591880
Cont bancar deschis la BRD – RO90BRDE240SV76562202400

6. Înregistrați-vă pentru a participa la conferință prin completarea formularului special creat. Pentru o cât mai bună organizare, rugăm toți autorii și co-autorii care vor participa la activitățile din cadrul conferinței să se înregistreze individual, folosind formularul despre care am menționat mai sus (data limită 10 Iunie 2015).